Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κανένα σετ εικόνων Κανένα σετ εικόνων
Κωδικός Προϊόντος: Loewe Bild 3.49 4K Smart TV
Διαθεσιμότητα προϊόντος: * ON LINE OFFER *

Tηλεόραση Loewe Bild 3.49 4K Smart TV - Basalt Grey

1990,00 €
1699,00 €
Κατασκευαστής LOEWE

Tηλεόραση Loewe Bild 3.49 4K Smart TV -49'- Basalt Grey

Η Loewe bild 3.49 προσφέρει μια εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία με μια οθόνη που γεμίζει το δωμάτιο με ζωή. Για μοναδικες στιγμές τηλεόρασης στο σπίτι. Ο μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός της αφήνει πολλά περιθώρια για ατομικότητα και προσωπικότητα. Η Loewe bild 3.49 είναι η καρδιά οποιουδήποτε σπιτιού.

3.49 Small

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ LOEWE TV.

Ταιριάζει τέλεια σε έναν τοίχο ή σε ένα μπουφέ. Επιπλέον με την  μοναδικη βαση δαπεδου Loewe μπορείτε να την τοποθετήσετε οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Με τέλεια ισορροπημένες εικόνες, εξατομικευμένο ήχο και μοναδικη σχεδιαση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλεχειριστήριο, το Loewe remote, για τον έλεγχο όλων των εφαρμογών και των εξωτερικών συσκευών, όπως η Apple TV σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την τηλεόραση με τη φωνή σας χρησιμοποιώντας το Amazon Alexa. Το Loewe OS διαθέτει ένα ξεκάθαρο, καλά κατασκευασμένο μενού και προσφέρει μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη όπου μπορείτε να βρείτε τα προσωπικά σας αγαπημένα με μια ματιά.

3.49LOGO

ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Χάρη στην τεχνογνωσία και το πάθος των ειδικών λογισμικού απεικόνισης της Loewe, ενός προσεκτικά επιλεγμένου πάνελ ultra HD και της εξελιγμένης επεξεργασίας εικόνων HDR, μπορείτε να απολαυσετε έναν όμορφο κόσμο εικόνων. Τα ισορροπημένα χρώματα, οι φυσικές αντιθέσεις και η ομαλή κίνηση επιτρέπουν στα μάτια σας να χαλαρώσουν. Ζήστε τη δράση σε ένα κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό παιχνίδι με όλες σας τις αισθήσεις και απολαύστε τις εικόνες όπως θα έπρεπε.

Screen Shot 2020 03 21 at 13.06.31

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΥΚΟΛΙΑ
Σύγχρονη, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον

Ένας μινιμαλιστικός και εκπληκτικος σχεδιασμός, εκλεπτυσμένο καθαρό μαύρο φινίρισμα και κομψά ενσωματωμένα ηχεία -η  Loewe bild 3 είναι διαχρονικη. Χάρη στην επιλογή των υλικών, το εξαιρετικό φινίρισμα και τις τακτικές ενημερώσεις λογισμικού, η Loewe bild 3 ειναι η τηλεοραση του αυριο.
 

* Voice services availability and features may vary.

 

 

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.